Dno

Dno

Anotace: Slova jež proudily v toku emocí. Stará zapomenutá slova v mobilním zařízení. A tam také měla zůstat.

 

Sama před sebou utíkám
Nemám se kam schovat
Nemám co dělat
Jak zastavit proud myšlenek
Jak zastavit tok časů
Jak

Nezvládám
Nejsem
Nežiji
S čeho čím a proto
bezesporu spor v hlavně
obři zlost na sebe sama

Úhoz z lomu
mol jsem trol
vůl a kamenná sůl
v srdci zlomená mana
zlomená a neexistuju
neexistuju v tomto čase a prostoru

Halucinace
domněnky
schíza
Nekonečný rozbroj v sobě samé

Konec
konec
klmelec na dně prázdný
Bez příjmu chabnu

nechci tě dál vidět
nechci být ve tvé přítomnosti
už tě nechci v životě vidět
v životě vidět

Nechci
odejdi z mého života navěky
odejdi navěky věků

Štěkající slzy po tváři
mučím se zevnitř
muka ve mne přou se dřou
mou duší se dusí mezi kamenitou stezkou

Nedotýkej se mě nechci tě cítit nepřipravuješ mě
odejdi
nezvládám to
nezvládám být
nezvládám
Bezvládná

Stíny a démoni

tráví mou duši do základů
děsí mě v hlavě
jsou za mnou
předemnou
všude okolo

Otevírám ústa

však nevychází žádný tón

nemohu řvát
Není to žádný špás prostě nemohu dál

životem  proplouvat sám

Autor MiMiKa, 06.09.2017
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí jsem nadšená ST :-))

07.09.2017 10:10:26 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí