Občan

Občan

Anotace: Kdo jsem, tady mezi všema. Kdo jsi Ty?

Jsem chycená do svý vlastní pavučiny.
Mezi životem a snem. V realitě.
Jsem chycená v drápech nesnílků a nevidoucích lidí bez přání.
Vše je jen o penězích, říkají.
Dokázat bych jim chtěla,že tomu tak není,
odejít bez peněz a žít.

Moc miluji, bojím se zničit to co si stavím, však chci to?
Bojím se udělat jediný krok.
Jako spoustu dalších.
Budu jen dál snít?

Nechci víc ublížit,
přitom jsem ublížila,
stále budu.
Těm co miluji.
Sobě.
Na sebe prý nemyslet.
Na ty ostatní ano.
Ano.
Beze mě nejsem a nemyslím,
neexistuji, neberu ohled.
Jak, když nežiji?
Nechci ublížit, však sen svůj žít.
Nikdo zde nepochopí.
Nikdy nepochopí.

Zde žijí svůj sen.
Sen plných přetvářek a štěstí
Jen povrchní.
Prázdné.
Všichni o všem všechno jinak.
Všichni jen co chtějí vědět, něco jinak neexistuje.
Mladí lidi žijící sen, nikdy nevidoucí ten vlastní.
Co v tomhle světě, jak? Kam? Kdo jsem tady mezi všema?

Přizpůsobující se nepřizpůsobivý občan.



Jen další někdo přetvařující hněv a bolest a potlačující sen.

Přizpůsobující se nepřizpůsobivý občan.
Autor Launeline, 06.09.2017
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: Týna, CoT, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen chvíly. Zas jsem v kleci. Jen ne dluhů. A mám co ztratit.
"Však chci to?"

11.09.2017 16:20:25 | Launeline

Moc hezký sen.
Taky bych chtěl.
Chtěl bych zabalit pár buchet na cestu a jít.
Jako "Honza"
Možná někdy...
Až splatím dluh společnosti.

06.09.2017 23:49:03 | Cappp

Byla jsem též zadlužená. Však neměla jsem co ztratit, nic jsem nevlastnila, tak jsem popošla a zamilovala se do nesnílka. Zůstala.

Přizpůsobující se nepřizpůsobivý občan.

07.09.2017 17:12:29 | Launeline

Musí to být krásný pocit volnosti.
Nemít co ztratit.
Vím, v tu danou chvíli to asi tak nepřijde.

07.09.2017 20:22:58 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí