***DRBNA***

***DRBNA***

Anotace: A na pavlači saméé, jéé, jéé, jéé......

Jak se drbna chovat má?
všechno ví, a mnohé zná?
v noci nespí, dům obchází
díky klepům je v extázi?

Na náměstí na lavičkách
potom plká o lidičkách,
ta má břicho, ten se opil
pěknou scénu doma ztropil.

Chtěla bych Vám jenom říci
ať si drbna šetří plíci,
před svým prahem uklízí
nestará se o cizí.

Vždyť jsme město, malé, krásné,
tohle má být přece jasné,
v souladu a harmonii
každou radu využiji.

Chovejme se k sobě slušně,
s úsměvem a hlavně stručně,
takže drbny, všechno vím,
a co vím, to nepovím...
Autor kokyno, 07.09.2017
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajne

07.09.2017 11:46:57 | JSJ

Jéé, to mi připomíná styl pana Františka Hrubína:-)) Myslím styl veršování :-)

07.09.2017 11:03:47 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ooo, tož to děkuji... to je pocta..)))

07.09.2017 11:43:33 | kokyno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí