Opilé srdcde

Opilé srdcde

Anotace: nutnou podotknout, zrozeno v opilém srdci, ano

Ptám se, proč jen déšť nám k nohám padá.
A ta bolest neustává.
Květiny kvetou, ale srdce vadne.
Jak jsem se ocitla tak na dně?
Déšť se plete v slzách,
jako já ve tvé hlavě.
Co jsem udělala špatně?
Že zase odcházíš.

Vinit tě z nahoty,
krásy a lakoty.
Kterou si mi vzal, ale už nevrátil.
A přesto stojím a doufám,
mezi něhu a chtíč se ti vloupám.
Vždy si beru, co chci, co nemám.
Bez otázek, žádné prosby.
Stále něco chybí, něco hledám.
Donekonečna budu chtít jeho i tebe.
A pak tě opustím, pak tě nechám.
Autor kaktuuus17, 07.09.2017
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí