Dobrá selka

Dobrá selka

Anotace: Farmář hledá ženu.

Chtěla Anka dojit krávu,
první vstala, tak je v právu,
dojačku si tedy vzala.
velkou krávu vyhledala.

Marná ale snaha byla,
tahle kráva nedojila,
zlostně bučí, hlavou mlátí,
Anka hned se radši ztratí.

Sedlák výslech žalování,
smíchu se jen těžko brání,
poučení  pak jí dává,
co má býk a co má kráva.

Školení to časté bylo,
až se dítě narodilo.

Autor Psavec, 09.09.2017
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) fajn

09.09.2017 23:37:37 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí