Jestli je to dnes

Jestli je to dnes

Anotace: včera nebo zítra..

Jestli je to dnes,
mohl by vítr
někam
do nikam
odnést všechny ty obrazy
z mé mysli,
které nesou tvoji tvář,
a pofoukat ty rány,
co se nehojí.

Protože jestli je to dnes,
už nechci vědět víc.
Tvá upřímnost má
rub i líc
a trhlin přes tisíc.

Jestli je to vážně dnes,
zapomeň.
A vem' si taky závoj.
Žádnej stres.
Nemůžou se dozvědět,
že tvá láska skrývá
v očích děs.
Autor Emily Winnacott, 10.09.2017
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí