Proč já?

Proč já?

Anotace: O jednom nočním povídání, jednom klukovi a jeho chci, nechci.

Proč já jen nezůstala ve své ulitě
a nechala rozplést její sítě.
Radši bych ve svém černém světě žila
a na tu noc zapomněla.
Ja nechtěla vědět, co cítíš, co si myslíš,
když to druhý den stejně změníš.
Jestli chceš, máš si za tím stát
a ne si se mnou jenom hrát.
Prej víš, co je pro mě nejlepší
a být s tebou je to nejhorší.
A ty si myslíš, že nemám svoji mysl?
Že ani neznám toho smysl?
Ne, to ty se jenom bojíš vztahu.
Radši být v hospodě, nebo číst knihu.
Být k někomu otevřený, se bojíš,
to radši za sebou všechny mosty spálíš.
Proč já byla znovu tak naivní
a věřila tvému mínění?
Proč říkáš věci, co nemyslíš vážně?
Říkat pravdu je snad špatně?
Ani do postle jsi mě nedostal
a stejně si ty věci říkal.
Člověk by řekl, že to pravda byla.
A já bych s tebou zůstala.
A najednou chceš i nechceš,
Tak se konečně rozhodni, co chceš!

Autor LizaWolf16, 10.09.2017
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Ormissia, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi žena
podle W.Shakespeara jsi měla začít ty.
Nebo
jiná tě předběhne.

10.09.2017 22:43:02 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí