Zabloudila

Zabloudila

Anotace: Špatná orientace.

Zabloudila žena v lese,
popletla si cestičku,
teď se celá  strachy třese,
náhle vidí babičku.

Povězte mi, milá paní,
jak se z lesa dostanu,
manžel už mě jistě shání,
bude mě mít za Nánu.

Viděla jsem v lese muže,
přisvědčila babička,
a s ním děvče jako růže,
on tam svádí zajíčka.

Autor Psavec, 14.09.2017
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: MARKO, Špáďa, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zbloudilá tam v lese žena
byla muži ukradena
za dívkou-růží v trní vlez
tam vězí možná ještě dnes :-)

15.09.2017 02:10:39 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí