Fikce mysli

Fikce mysli

Anotace: Poddání se vodě k očistě a odpuštění.

 
Zrcadlo dne
V průzraku laguny
Opuštění jistoty mola
 
Skok rozevírá hladinu
Poddání se hříchu
Rozpustit se v objetí
Rozprášit bytí
 
V meziré střetu fůzí
Na dně jezera
 
Fikce 
Ticha
Snů
 
Sebe
Autor MiMiKa, 16.09.2017
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Frr, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí