zlozvyk

zlozvyk

Anotace: ....https://www.youtube.com/watch?v=ZF2A4i1Itlk&index=22&list=RD3tUh-x-fp8Q

vzdala jsem se všech svých zlozvyků
a ne, není to tvoje zásluha



byl to běh na dlouhou trať
ale teprve tys mi ukázal
jak daleko jsem schopná



...zajít



*
zapojit mode sebedestrukce
svlíkej se z kůže před těmi všemy čumili
jak krásná si případáš, když se vzpínáš v bocích
a pod tebou
jak špinavá si připadáš, když pod tebou se na tebe dívají
oči cizího člověka
oči muže, kterého bys v běžném provozu ni políbila


taková ses sama sobě líbila?


zapojit mode sebedestrukce
opít se po rumu nebo po vodce
tvůj zlozvyk
pití lihovin a piv
protože pak ti připadalo, že si královna..
královna tohohle baru
života svýho
všech těch pitomců, co zraky své spínají
zatímco ty plynuje pluješ na hladině baru
a svět se točí pod tvýma nohama
na konci večera potají vypláčeš si oči vzadu
za automatem na kolu


taková ses sama sobě líbila?


zapojit mode ubližovat
tentokrát to nebudeš ty, kdo bude rány dostávat
budeš je rozdávat
rovnou do srdce
komukoliv se ti zachce
vybereš si ty slabší jedince
ty, co nemají zkušeností
dosti by ti vzdorovali
zamotáš jim hlavu, přivedeš je do stavu
zamilovanosti
zoufalosti
a oni tě budou uctívat jako bohyni
a až se ti znelíbí
pak je bodneš do toho místa, přesně mezi žebrama
protože přece ty si tady ta hrdinka
ta, co drží opratě svýho života pevně v rukou
a kdo jsou oni?
vybij si na nich svou zlost tupou
oni to snesou


a taková ses sama sobě líbila?



*
všech svých zlozvyků jsem se vzdala..


a je mi líp?

Autor Loveless, 18.09.2017
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: jondys, Kapka, Iva Husárková, ZILA78, Jort, JSJ, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí