***PENNY***

***PENNY***

Anotace: Holá pravda....

Práce v penny, ta nás baví,
hlavně když nás Kosík zdraví,
a oblastní Svoboda, to je zkrátka pohoda.
Mopro, dopek, zelenina,
to je pěkná hovadina,
doplňovat, obírat a záruky probírat.
Důchodce Ti hlavu pletou,
otravují třeba s vekou,
věčně ceny, ty je trápí a v pátek už o půl pátý,
stojí v řadách před penošem a tůrují s prázdným košem.
V sedm hodin otvíráme, akční okno probíráme, to je fofr, už to sviští,
už to na nás všechno piští.
Všude chaos, plno davu,důchodci nám tvoří řadu,
chybí zboží, špatné ceny, co bys čekal, vždyť jsi v PENNY...)))
Autor kokyno, 18.09.2017
Přečteno 465x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Jeněcovevzduchukrásného, grázlík, Jort, Iva Husárková, ZILA78, jondys, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak Tvojí básní jsem se dostala před Penny a přesně vidím to, co se děje i u nás. Úsměv a ST..

28.04.2020 22:31:15 | Jaruška

...také chodím dp penny, ale říkám mu penis...

21.09.2017 13:26:30 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí