Rozčarování

Rozčarování

Anotace: Měl jsem jeden takový sen, kde podobný text byl zpíván v písni. Ta byla vážně hezká, i když s trochu jiným koncem než jsem čekal.

Krásná čarodějka mi ukázala kartu na krásu a štěstí.
Ptám se proto,
a jaká je bez ní?
Jsem, jaká jsem,
jako každá druhá,
které srdce touží jít na chvílku do neznáma.

Náhle cítím jisker proud.

Cítím se jako motýl,
co našel kytku svou,
ta mu dá sílu na cestu dlouhou.

Je to růže s láskou pěstěná,
od níž se nikdy neodlétá.

Začal jsem být šťastný.

Svoji kytku nesu v náručí,
spolu letíme přes močály a bažiny.
Na zahradě poznáme kopretiny i bledule,
s moji růží rosteme až do nebe.

Vítr vane na všechny strany,
bouře se přidává,
zřejmě slavné kouzlo uvadá.
Karty se změní na cáry a bradavice se ocitnou na její tváři.

Mě zbývá rozčarování.
Autor Hantec, 18.09.2017
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí