Zlá žena?

Zlá žena?

Anotace: Italské manželství.

Pral se Kája s Janičkou,
dostal ránu paličkou,
nečekal, že v zápětí,
ještě jedna přiletí.

V ordinaci stydlivě,
přiznal, že byl na pivě,
propil celou výplatu,
doma dostal odplatu.

Lékař úraz nehlásí,
v duchu s ženou souhlasí,
z čekárny pak Janička,
domu vede Karlíčka.



Autor Psavec, 23.09.2017
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, snupicek, Květka Š., Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi nebude tak zlá
k lékaři ho odvedla
kajícně se chová Kája
nemusí ho mlátit Jája :-)

23.09.2017 21:15:46 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí