zapomínání

zapomínání

Anotace: ...zase jedna citlivá

Vepsat lásku na její bedra
sundat ji svetr tiše a ohleduplně
obejmout ji



a vyslovit



"Vedeš si dobře."



Chceš jenom to, co chtějí všichni
tak proč se mi to nezdá
nebo se mi to všechno jenom

 


z..
  d..
    á..



na mém dechu záleží
na jeho tempu
na tlaku s jakým drží mojí dlaň
odhrne to všechno špatné z čela


budu to jen a jen já
navždycky
budu jen a jen já


s..
   í...
      l...
         a....


když ti mávám na rozloučenou příliš dlouho
a zmuchlanou vzpomínku ždímám v rukou


tvoje silueta
moje samomluva
moje nespavost
a snaha přitulit se k vidině
která už není ani zřídka dobrá
všechno dobré časem se vypařilo
s výdechem
pod mokrým ručníkem
neulpívá
vařím z vody
a sypaný čaj se rozsypal všude kolem


chce to cit
zachytit tak malé množství spánku


už nikdo neposlouchá
staré ozvěny
vydechnout


"I dont wanna run
I dont wanna stay
I just wanna go someplace to dance.."



Bez výhrady.



Já.

Autor Loveless, 23.09.2017
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, kudlankaW, piťura, Jort, Ruda Štola, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí