Není den, jako den

Není den, jako den

Anotace: podruhé...

Nějak byly všechny šedé
smutné dění za oknem
déšť si svoji píseň vede
ruku v ruce se splínem.

Ticho krajinou si kráčí
podzim do duše mi dých
chybí mi teď jásot ptačí
prázdninový dětí smích...

Autor Kapka, 25.09.2017
Přečteno 368x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Iva Husárková, Fany, Ruda Štola, piťura, bogen, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí