Sám bojovník

Sám bojovník

Anotace: Takový ten pocit...

Sám za sebe jde,
do bitev se tvrdě bít,
nenachází klid.

Sám nenachází,
to, co zveme věčný mír,
zbraň připravená.

Sám, vždy různých jmen,
sám častokrát unaven,
jde jen svou cestou.

Sám nepochopen,
cítí se mezi lůzou,
však neporažen.

Autor Django, 26.09.2017
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí