Nálady

Nálady

Anotace: Báseň psaná podle nálady bez tématu

Na plicích mám vodu a hlen
pohleď satane na kříž se svatozáří
ne tohle není jen pouhý sen
na starém dřevě Ježíš s vážnou tváří

Stáří vyrývá lidem vrásky do pleti
vrásky hluboké jak u stavení studny
stáří je všech lidí na zemi prokletí
ztracené mládí bude pro všechny osudný

Bydlíš v Praze blízko čtvrti Dejvic
třikrát týdně tě chodím navštívit do bytu
kde mezi čtyřmi stěnami nachází se nejvíc
všichni tě po vlasech hladili tu
Autor Petr27, 05.10.2017
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí