Crazy bitch

Crazy bitch

Anotace: ...

Myslíš na mě

zrovna teď!

Byla jsem na Tebe

dnes děsně zlá....

Vím, že mi odpustíš!

Protože jsem tak sladká ....

Vím, že mě miluješ!

Přesto, že jsem tak samolibá....

I´m crazy Bitch,

můžeš mě nenávidět,

ale musíš mě milovat.

Jsem tak namyšlená,

kozy narvaný v korzetu.

Jsem tak nesnesitelná,

pokaždý, když se Tebou zametu.

Jsem ta nejmilejší,

když mě hezky požádáš.

Jsem ta nejsmutnější,

když co chci neděláš.

I´m crazy bitch!

Radši bys mě měl milovat 

Autor Melfëa, 05.10.2017
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí