Noční opojení

Noční opojení

Anotace: Vzpomínka na předloňský stužkovací večírek, psáno ještě pod vlivem :D

Sbírka: Swingový podzim

 

Venku za říjnový noci

sami dva a pěkně opilý,

na chodníku jako cvoci,

nikdys ke mně nebyl tak milý.

 

Ksyžs mě poprvý políbil,

nevěděla jsem, co se děje,

dávno předtím ses mi líbil,

tu noc jsi byl za čaroděje.

 

Nejsi král holčičích srdcí,

no a co, mně je to celkem fuk,

já chci víc takových nocí,

přijdeš mi jako bezvadnej kluk.

 

Netoužím po vážnym vztahu,

prostě se s tebou chci jen bavit,

lásce moc nepřikládám váhu,

tak si jdem další panák nalít.

Autor Pétík, 10.10.2017
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Stela, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí