Prolhaná Veronika

Prolhaná Veronika

Anotace: Sliby se slibují...

Říkala mi Veronika,
že mě čeká u rybníka,
za projížďku lodičkou,
zaplatí mi hubičkou.

Rád jsem jí vzal na pramičku,
moc se těšil na hubičku,
jenže Verča prolhaná,
odmítá dát hubana.

Její lež přinesla plody,
tak jsem jí strčil do vody,
teď je jako vodnice,
zmáčená falešnice.

Autor Psavec, 16.10.2017
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: snupicek, Fany, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí