Levandule

Levandule

Anotace: ...další z krásných vůní, která mě provází (Aromka)

Sbírka: Aromka - Královská Oáza

Jsem ztracenou moudrostí žen,

jsem esencí k životu.

Nejsem vůní překotných změn,

jsem matkou míru a poklidu.

 

Nechci nic měnit,

chci tě jen vést.

Krůček po krůčku životem jít,

a volit jednoduchost cest.

 

Jsem krásně fialová, voňavá

a příjemně spavá.

Zbavím tě pocitu nočních běsů,

se mnou se uklidníš, složíš si hlavu.

 

Přivoň si, zastav se,

chvilinku zůstaň stát.

Se mnou už navždycky,

budeš lehce žít a sladce spát.

Autor Šípková Růženka, 25.10.2017
Přečteno 480x
Tipy 10
Poslední tipující: piťura, Ruda Štola, Jort, Nikita44, Fany, Amonasr, Frr, Anděl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé :-)!

27.10.2017 08:55:12 | Fany

Děkuji.

27.10.2017 09:19:52 | Šípková Růženka

:-)

27.10.2017 17:01:26 | Fany

Děkuji, Anděli. Levandule je úžasným zklidněním naší mysli.

26.10.2017 04:55:33 | Šípková Růženka

Jemné, krásné, lákavé,voňavé - jenom blázen by odolal!

25.10.2017 19:04:24 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí