Virtuální svět

Virtuální svět

Anotace: VIRTUÁLNÍ SVĚT Právě před chvílí jsem vděčně slezl více méně zadýchán se svezl z kolotoče denní...

VIRTUÁLNÍ SVĚT

Právě před chvílí jsem vděčně slezl
více méně zadýchán se svezl
z kolotoče denních povinností
prodloužené jízdy nelibostí

V ostrůvku vlastního času
po klidu, zábavě pasu
vím, jakou cestou se vydám
s úsměvem do kroku přidám
tam, za zářícími vrátky
vždycky vítají mě zpátky

Občas není nálada vystrčit nos z domu
často dobré důvody objeví se k tomu
ale vždycky rád jsem serfoval a plul
na barevných vlnách jedniček a nul
...
Vzácně si ve spěchu uvědomíme
jak zevšední zázrak, ve kterém člověk žije
že s otevřenýma očima sníme
obklopeni kouzly naší technologie
...
Za zavřeným oknem, v malém kamrlíku
než jdu večer spát nebo když jím snídani
na zářícím, modrobílém obdélníku
naši Zemi mám celou jako na dlani

Nevím, jestli budu stále tímže
ale ať už kýmkoliv, tak vím, že
přivítá mě zpět
nádherný a nekonečný
zářící a jedinečný
virtuální svět
.
Autor Milan Skalka, 13.11.2017
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) aspoň nějaká ta jiSTota :-))!

14.11.2017 02:42:10 | Fany

...taky mám ráda virtuální svět...

13.11.2017 20:02:13 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí