Noční tramvaj

Noční tramvaj

Anotace: Nad ránem se píše nejlíp

Otupěle vidím světla
jak planou podél silnice
a můj mozek sotva vnímá
jaká je teď stanice.

Žaludek na vodě
v hlavě mi hučí
dlouho jsem nejedla
útroby skučí.

Ve vagonu lidských zombie
nad ránem se ocitám
když na mne z nich jeden šáhne
v cukuletu procitám.

Zaculí se, pošle pusu
já odvrátím se s odporem
půlka chlapů civí na mě
mávám tu snad praporem?

Konečně jsem dojela
do stanice cílové
uběhnu si těch pár metrů
a jsem tady, domove.
Autor Teriss, 21.11.2017
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Tapíše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, pobavila mě.
Díky!

21.11.2017 14:45:09 | Tapíše

Moc děkuju :)

22.11.2017 22:43:58 | Teriss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí