16 mililitrů

16 mililitrů

Anotace: Postpunkční potíže po Lumbální punkci, aneb člověk nemusí chlastat absinth, aby byl pod vlivem.

Pojď, zvu Tě,

na kapičku eLPíčka.

Mám skvělý ročník -

šestaosmdesát...

 

Budeme pít!

Na život. A na smrt.

Už se těšíš na ranní

bolehlav? ...

 

Bedra nám slintaj,

otoč se na severo-jiho-střed.

Snad se jim za chvíli

uleví...

 

Volá porcelánový bůh!

Chce prej svou oběť.

Slyšíš Big Ben?

Part v železniční

sonátě...

 

Párty v plném proudu.

Máš dost a chceš končit?

Je to síla, co?

Počkej teprve na tu

kocovinu... 

Autor Janina B., 23.11.2017
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, zelená víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí