Dialog

Dialog

Anotace: Láska v začátcích

Toužím po tobě
je to k zbláznění
chci být s tebou lásko
ale nemohu

potřebuji čas
utřídit si myšlenky
udělat pořádek v duši
buď trpělivý

proč nejsme spolu
proč si neužíváme společné chvíle
proč komunikujeme po mailu
proč se neozýváš

jsem tady lásko
co ti mám odpovědět
chci se skrýt v tvé náruči
cítit teplo tvého těla

bez tebe si nevím rady
nemohu spát
ničíš mě a zvedáš
hledám rovnováhu

trpím také
fyzicky i psychicky
hlavou mi proudí myšlenky
o životě, o tobě, o nás

já vím
obrátila jsi mi život
naruby
dokonce se i usmívám.
Autor Marse, 01.12.2017
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí