Strejda to vyřešil

Strejda to vyřešil

Anotace: Kdo umí, ten umí.

Drahé máslo, nejsou vejce,
poučuje teta strejce,
cukroví tak bude méně,
nevyčítej tohle ženě.

Strejda se moc neošívá,
hlavní je dostatek piva,
máslo bůčkem nahrazuje,
nad sladkým se ušklibuje.

Potěšit chce hodnou ženu,
tak se vydal do terénu,
přítel, který pštrosy chová,
určitě mu vejce prodá.

Hrdě domu s košem kráčí,
pět vajec na svátky stačí.

Autor Psavec, 09.12.2017
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: Sandra_T, Květka Š., Dreamy, Frr, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST :-)

09.12.2017 18:01:02 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí