v předtuše

v předtuše

Anotace: ...

věřím

pro každého na obloze
září jedna hvězda
právě ta jeho
jediná

až dotkne se hladiny moře
kouzlo neskutečného
stane se skutečným

tam v dáli
kam lidské oko ještě nedohlédne
rodí se nová hvězda

naše srdce rozechvělé
v předtuše ji vyhlíží
klidu nenalézá

dokud v ní nespočine
Autor zdenka, 19.12.2017
Přečteno 370x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Kett, Jort, Fany, Anděl, Philogyny1, Frr, piťura, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdeničko...nádherné....až mám slzy v očích. moc se mi líbí! **ST**

20.12.2017 06:51:50 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí