Nakrájíme čas

Nakrájíme čas

Anotace: ...

Perleť znak tváře
erb doživotního žaláře
TYCHEN
po němž pase
v celé své nekončící kráse

Až si andělé vyrvou srdce
dosáhnou odloučení
vyčerpaní se rozplynou

Nemůžeš vyhrát, ale můžeš umřít...
jako další marný den bez lásky!
Autor ricda, 20.12.2017
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí