Rodinné aktivity

Rodinné aktivity

Anotace: Návštěva rodiny mé úžasné kamarádky.

 

Otevřenost


Nebeská oáza poklidu při procházce přítomností s ní
Ladná souhra všech vesmírných principů
Přátelství a láska nás drží
Sbližuje nadevše hmotné
Pozemská forma ztrácí hmotu
Stává se lehkou


A my jsme vším mezi stromořadím lesa
Nad vesnicí tvou
Kde láska proudí a živí
Kde je vše
A pozornost upřená na souhvězdí velké medvědice ☆

A aktivity v teple rodinného kruhu
plnou smíchu
chalupu tříšťí
Kde život stojí na místě
A blaze Nám je

A vy příjmáte 

mezi sebe


Při oslavě rodiného svátku

 

Děkuji Vám

 

---

 

Rodina jež tvoří hřejivé zázemí a přátelství plné otevřenosti je ten největší dar. 

Autor MiMiKa, 26.12.2017
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí