O 8 let později

O 8 let později

Anotace: Po delší době jsem něco vylila, docela jiná než před těmi lety :)

Sbírka: Monogie komédie

Skončilo řádění,
ubylo trápení,
co bylo už není.
Čas! Teď ten se cení.

Hodnotnější je bytí
stranou od všech těch sítí.
Obav, nejistot, zrad a lží
koloběhu lidských krádeží.

Smířením zvítězit.
A pak,
se časem oprostit,
začít zas více žít.
Plnými doušky si užívat čas,
dopřávat si život plný krás.
Milovat a být milován
to je ten nejlepší
dlouhodobý plán.
Autor exKlarka, 29.12.2017
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí