tati

tati

Anotace: o otci mém jediném a pro otce mého jediného.

tati
další vánoce bez tebe,
další nový rok,
který nezačíná vesele.
další narozeniny,
jmeniny,
ale ty pořád nikde.
proč ti nechybím?

ano, vím-
máš moc práce,
nebo se na to necítíš.
to se za vše, co děláš,
opravdu nestydíš?
chybíš mi.
tak moc mi chybíš.
vše ti odpustím, když mi slíbíš,
že budeš na chvíli poblíž.
tys to už vlastně slíbil,
když mi bylo pět, patnáct
a až mi bude dvacet.
ale pak si zapomněl
a zapomeneš zase.
raději piješ,
než abys tu byl.

táta.
divné slovo.
jakoby ztrácelo smysl pokaždé,
co ho zakřičím do prázdna,
do tebe.
každá myšlenka šťastna
jakoby se měnila na smutnou.
tak moc jsi mě změnil, petře
kéž bych mohl ty pocity utnout
Autor aiden, 31.12.2017
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: grázlík, Tanecnice, jitka.svobodova, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí