toulání

toulání

Anotace: ...někde mimo sebe..

...zaťaté drápy drátu ostnatého,

polykám s hořkostí střepy číší slavnostních,

v saténu mraků chci vzít si kus pohledu tvého

anebo spáchat ten nejhorší hřích...


...tam v krajině bez dechu snad našel bych cit,

když míjím tě na zemi ,kde dotek tvůj není,

tam s hranicí nicoty mé duši zas dodáš klid,

když obejmout smím tě zas ,i když pouhé to snění...


...zas rdousím se myšlenkou ,co vše dal jsem v sázku

a mezi hvězdami teď toulám se sám,

hledám v těch souhvězdích ,svůj sen , svoji lásku

a z nebe pod víčky vyhasl žár...
Autor chalcedon, 02.01.2018
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Anděl, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam, mezi hvězdami
Nikdo sám není,
Společné toulání
Mění se v snění...
Ze snu tě probudí
Slunce jas, třpyt
Bůh ví, zda společně
Bylo by líp???

07.02.2018 22:54:56 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Krásné....moc...

03.01.2018 09:22:55 | Anděl

Hezké :-)!

03.01.2018 06:30:22 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí