Sen

Sen

Anotace: Sen  Když sen kráčí po cestě  čeká až pozve&scaron...

Sen 

Když sen kráčí po cestě 

čeká až pozveš jej dál 

sní o hostině 

kde bude on pán 

a neodejde dřív

než bude chtít sám 

na čas si dá 

než probere co jeho tíží 

Jako noční můra 

zavřená ve zlaté kleci 

a přeci vždy 

když dojde skoro k cíli 

zaklepe a zeptá se slušně 

Smím opět na chvíli dál? 

Autor Realita života, 03.01.2018
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Kapka, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí