Kocovina

Kocovina

Anotace: Není to jenom o bolesti hlavy...

Pod celtou prosáklou vínem, co odkapává kolem,
vítám příchod jitra s neutěšenou mozkovou bolestí.
Zadupán kopyty a vláčen hrubě zoraným polem
a spoután v myšlenkách nad tou večerní neřestí.

Teď do hliníkového hrnku stále kapky vína tlukou,
je vydýcháno a ze šrpanelů se line jen smrad z par.
Co všechno musím přetrpět než pohnu svou rukou,
a co víc, než v ostré záři začnu vidět nějaký tvar.

Z listů opadla tma rychlostí proudového letadla
a já se tak se smíchem odkolébal do suché trávy.
Cosi jsem včera říkal, ta filosofie se dnes rozpadla
a tak už půjdu a u snídaně si pustím odpolední zprávy.
Autor Nevratný obal, 07.01.2018
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: Akyš, Marcella, ARTeFakty X. Múzy, Krysařka, AngelLia31, Anděl, blabal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... smích ty kocovino ...
... příležitostná ...

03.09.2018 12:48:10 | Marcella

Velmi hezky napsané ST. :))

08.01.2018 18:35:33 | AngelLia31

Děkuji Ti :)

08.01.2018 18:40:23 | Nevratný obal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí