Naděje i žal

Naděje i žal

Anotace: O život se někdy musíme prát...

Tiše, tiše sedím u okna a sním,
nad smyslem života - co s ním?
Bolest a trápení se pomalu vplížil,
radost ze života tím snížil.
Radost, úsměv i štěstí lidí okolních,
v srdci vzrůstá velký splín.
Zatnout zuby, bojovat,
s blbým osudem se vyrovnat.
Mrcha, hluboko se zaryla,
radost a úsměv překryla.
Nezbývá než ve štěstí doufat,
myslet krásně a nezoufat.
Autor Tea, 11.01.2018
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí