Já vím že já

Já vím že já

Anotace: Já vím že já  Dnes jsem schovala pod deku snů a vzpom&i...

Já vím že já 

Dnes jsem schovala

pod deku snů a vzpomínek 

mé třetí já 

schází ještě malý kamínek

opět budu sama

samotná 

jen já 

jedna jediná 

Kdeže se schovává mé druhé já?

pořád za zdí 

u mé sestry na zahradě 

kde sedí na lavičce 

s hlavou v oblacích 

a volá že všech sil-

Tak kde Vás mám?

Já se vás snad do nedočkám!

A já a já 

které jsem opět našla 

vlastně my

k ní spěcháme 

aby obě 

všechny tři 

moje naše já 

pohladila

scelila

dohromady 

v jedno jediné 

JÁ 

Autor Realita života, 16.01.2018
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi !

17.01.2018 06:51:20 | Anděl

Díky, je to takový malý výkřik do tmy ☺️

17.01.2018 07:20:13 | Realita života

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí