Dnes psala mi noc

Dnes psala mi noc

Anotace: Báseň o tom co psala psala noc

Sbírka: Po stopách vesnice

Dnes psala mi noc černým inkoustem
na papírové stěny které se drolí
pod tíhou vět , při slově dvoustém
měsíc s hvězdami tvoří dokonalé soukolí

Dnešní noc má barvu vylitého dehtu
zbarví tma řeku, i širé moře
unikám ze spáru jejich dlouhých nehtů
Malý vůz ztratil své silné oře

Dnes psala mi noc černou tuší
dopisy které jsem nemohl přečíst
kdo to ví ? kdopak to tuší ?
to může znát jen sám Krist

Noc tmavá, jak kdyby natírala se kolomazí
mám tě lásko doma pod peřinou
v posteli zůstali jsme oba polonazí
bohužel slané slzy z očí se řinou
Autor Petr27, 17.01.2018
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, Fany, PrincipK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí noc Ti psala moc moc krásně..*ST*

18.01.2018 07:11:39 | Anděl

díky :)

19.01.2018 21:10:47 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí