Ach ty temné komory

Ach ty temné komory

Anotace: vývojka, přerušovací lázeň, ustalovač..

Jakmile si oči zvyknou snažím se u skulin být světelnou rychlostí,
snažím se světlo chytnout, do ručníků, a nečekám, že se vyprostí.
Vím, chceš se dívat, ale naše umakartová kostka halí se v temný kout.
Pak bude čas se líbat až negativ na šňůře necháme volně schnout.

Co bude jsme tušili, blýskají se vlnky v oranžových miskách s roztokem
a v rozepjaté košili volné ňadro pod kapsou z kárového vzoru beru útokem.
Je jako měsíc s přivrácenou stranou a jako v úplňku odráží svit výbojky.
Prsty naznačím, pak na rtech stanou v červeném svitu a smradu z vývojky.

V tom malém prostoru Meopta vrčí svou písničku a šedesát watů tu hřeje,
prsty jdou nahoru a ten cíp s knoflíky odhrnu, pomalu, štěstí mi přeje.
Jak vaření raci rudnem, v tom světle barva splývá a nezakrytý papír černá.
Do vlasů prsty vsunem a šachtou větrací nese se ozvěna, jsi pořád stejná.
Autor Nevratný obal, 18.01.2018
Přečteno 380x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, JSJ, ARTeFakty X. Múzy, Lékařka duše, AngelLia31, blabal, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) :)

31.08.2018 08:07:23 | ARTeFakty X. Múzy

Hezká oduševnělá báseň :)) ST.

07.04.2018 20:09:50 | AngelLia31

Díky! :)

10.04.2018 17:22:54 | Nevratný obal

Jsem si furt říkal, odkud tě znám...košile, vyvolávání fotek, kozy v té asi básni ...jo, je tam rým a to sdružený, tak je to asi něco jako vázaný verš...
...já furt kde už jsem to viděl... a zrovna mi to došlo. Ty jsi Nick Slaughter!

04.02.2018 00:41:21 | Jezero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí