Plavání s miminky

Plavání s miminky

Anotace: ...

Źena mě poslala mezi nahé ženy,
a věřte, nebyl jsem vůbec nadržený,
měl jsem něco, co fakt stojí za to,
něco, co mi bude říkat "táto".

Poslala mě mezi hezké maminy,
já mezi ně nešel dělat hrdiny,
hrdinou byl jeden malý kluk,
který právě koukal jako puk,

když lektroka položila otázku,
kdo se nebojí a ukáže ukázku,
kdo vezme své malé děťáko,
a strčí ho pod vodu ... jenom na krátko?

Maminky po sobě zděšeně koukaly,
něco si potichu vzájemně broukaly,
A já si řekl, co se může stát,
není tu nikdo, kdo nás bude stresovat.

Tak povídám "Ondra nemá strach"
a já taky nejsem žádný vrah,
řeknu "nádech", šup a už byl dole
a jeho první slovo bylo - "vole"!
Autor Skrat, 19.01.2018
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)pobavilo

19.01.2018 14:03:25 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí