Mám vztek sama na sebe

Mám vztek sama na sebe

Anotace: Mám vztek sama na sebe,že stále hledím na nebe.Já s hlavo...

Mám vztek sama na sebe,
že stále hledím na nebe.
Já s hlavou v oblacích, já hledím do dálek
a v srdci mi hrá asi tak na sta válek.
Rozpolcena mezi touhou životem dál jít,
nebo udělat jen krůček a ten život si vzít.
Co mám dělat, kdo jen mi poradí?
Mám snad žít, když struny života už mi neladí?
Z jedné strany oheň mě stravuje
a z druhé chladno, tak chladno mi je.

 

Já z té výšky, z těch bílých oblak hledím
sem k zemi a špatně mi je, co vidím.
Tam dole je naše matka zem
a vůbec nevypadá jak můj překrásný sen.
Kdo jen mi v tom snu nasadil růžové brýle
a připravil mi tak těchto muk chvíle?
Či snad já sama ty brýle nasadila
a ze života si tak peklo učinila?
Kdo jednou spatřil růžovou krásu snů,
jen těžko se spokojí s šedostí všedních dnů.

 

Udeř mě, prosím, ať ztratím vědomí
a nedělej si kvůli tomu výčitky svědomí.
Já chci jen ležet a stále snít,
abych tu nemusela dále hnít.
Vždyť kolem jen vše tleje
a všemu dobrému zde zle je.
Já chci tam zpátky, v ta bílá oblaka a snění,
tam nahoru, kde zlo se v dobro mění.
Propast mě čeká, smrti vstříc kráčím,
balvan svého bytí ke konci vláčím.



Autor Fanny, 21.01.2018
Přečteno 462x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Anděl, Kapka, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fanynko...obejmutí:) pevné...ovinu Tě jako liána...a řeknu - zase bude dobře, uvidíš:) *ST*

22.01.2018 07:12:09 | Anděl

I takové chvíle jsou
pusté a šedivé bez kvítí
až k umírání zvou
snad dlouho trvat nebudou
dny se zas sluncem rozsvítí...

22.01.2018 00:10:05 | Kapka

I ten největší balvan se promění v písek

21.01.2018 22:59:46 | VEDz RVAHEs

Ale chce to čas a pro urychlení taky nevlídné počasí :)

21.01.2018 23:30:58 | Fanny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí