Nechtěné probuzení

Nechtěné probuzení

Anotace: ...

slepený hnědý oči

koukaj po pokoji

nechávaj se nést

po kouři čistýho vzduchu


otevřela okno

každý ráno to dělá

s úsměvem

 

opilecký povlak na polštář

přikovanej kolem hlavy

prej peří peří peří...

nakecali mi toho hodně

nevyspíte se

blbě blbě blbě...

a stejně

 

v kůži místo kostí prach

usazenej jak

lógr na dně včerejšího kafe

zítra příjde k chuti

 

pak ten strop

tolik obrazů co malíř v bílé skryl

snad tam někde běhá i vrah

se štěstím bude aspoń nahej

když to štěstí najdu v lógru

bude tam běhat ona

žádný on

 

ach vole

pryč od modrých

zelených i jinak barevných dnů

krkem mi prolezly

 

tam

zpět ven

tam

 

kapky slz páchnou stejně

neprožitý včerejšek

vykopal bych jim hrob

postavil kobku

vymejt je z hlavy

zacuchat vlasy

usnout

 

jen doufám

snad se to okno zase otevře

Autor blabal, 22.01.2018
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Nevratný obal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu Blabale, s tou tvou poesii.. měli bychom k ní začít válet na kytary a objíždět garáže za piva! :)

04.02.2018 20:34:12 | Nevratný obal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí