Noční

Noční

Anotace: ...

NOČNÍ


Ztracena mezi světy.

Schoulená uprostřed nedopsané věty.

Ve tmě a sama, jediná.

Přichází tvrdých bojů hodina!

 

Vracím se zpět, znova a znova...

Myslí mi běhají dávno řečená slova.

Otvírají se všechny staré rány,

nad duší krouží jen černé vrány.

 

Kampak mi uletěla, kam se ztratila

má bílá holubička míru?

Kampak mi uletěla, kam se ztratila,

vždyť nesla na křídlech mou víru.

 

Zůstala jsem stát nad troskami domu,

srdce se podobá opuštěnému lomu...

S vlnami odplul mi důvod k životu,

nechal mi jenom studenou temnotu.

 

Svět o mně neví, nikomu nescházím,

jen temnou nicotu kol sebe nacházím.

Postupně mizím, vpíjím se do vzduchu,

brzy tu zůstanu - studená, bez dechu.

 

Kampak mi uletěla, kam se ztratila

má bílá holubička míru?

Kampak mi uletěla, kam se ztratila,

vždyť nesla na křídlech mou víru.

Autor Fanny, 28.01.2018
Přečteno 596x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, kdotoví, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem ji potkal a dokázal chytit, chceš ji poslat nazpět ? :-o :-) Moc pěkná básnička.. :-)

29.01.2018 15:55:47 | Kubíno

To by bylo milé :) a díky :)

06.02.2018 23:09:42 | Fanny

Někdy je lepší nemyslet :-) a nevzpomínat
nechat si v duši to krásné...

28.01.2018 20:21:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí