FORMY A OBSAHY

FORMY A OBSAHY

Anotace: .

Zjednodušené myšlení
smrťák na dlani.

 

Zjednodušené myšlení
papír na vraždění.

 

Zjednodušené jako kopec z těl až do nebes
tak jako těžká bota
Kvetoucí beton a světlo ze zapomenutých měst.
pravda je zapomenuta.
Utop sebe v sobě
hoř
Nakresli si na studené rty
modř.

 

Tak jako moudrost zabijáků
a verše politiků
srdce zmetků z dojáku
polknout černou díru ze zvyku,

 

Probuď se 
utíkej
poslední človíčku
malinkej.

Autor 8Zdenek, 13.02.2018
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí