Cesta (ne)vinnosti

Cesta (ne)vinnosti

Anotace: (https://www.youtube.com/watch?v=RJoA4dGbGqs)

Na nevinné cestě

Za změnou

Našla jsem provinění

Táhnoucí mě ke dnu

 

Těžko říct

Kdo vlastně rozhoduje

O tom, zda jsme vinní

Když přijde na city

 

A přesto se zdá

Že když se otevřeme

Všem svým tajemstvím

Přináší bolest úlevu

 

Na nevinné cestě

Za štěstím

Našla jsem osamění

Které osvobozuje

 

Těžko říct

Kdo vlastně určuje

Zda naši andělé

Jsou naší sílou nebo břemenem

 

A přesto se zdá

Že když pravdu přijmeme

Přijde nová láska

A všechny rány zhojí

Autor Denael, 18.02.2018
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Denael, kéž by to tak bylo...**ST**

18.02.2018 18:08:48 | Anděl

Ja tomu porad verim...

18.02.2018 22:10:46 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí