Ohmataná vydání

Ohmataná vydání

Mám rád ohmataná vydání

Někdy se ptám kde všude už byla
I když to snad ani nechci vědět

Mám rád ohmataná vydání

Prošla mnoha rukama
 a vědí jak to chodí
A nejlépe ze všech umí
Aspoň na chvilku zaplašit můj smutek

Mám rád hladce ohmataná vydání

Občas chodím do krámu
Kde se pořád dokola

Prodávají
 
Autor SiristenGraydu, 20.02.2018
Přečteno 373x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Frr, Philogyny1, Špáďa, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já taky

20.02.2018 22:24:42 | Philogyny1

Jsem na tom podobně, i ohrané desky mají podobnou patinu.

20.02.2018 21:36:34 | Špáďa

Moc hezké. ST*
Možná dvojsmyslné...

20.02.2018 20:21:15 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí