ztracená duše

ztracená duše

Anotace: ztracená duše

v myšlenkách splašené zvony bijí a ztrácí se v dálce jako srdce tlukot v poslední válce

a duní jako hrom co udeřil do větví jako zemětřas co nese zlověstné poselství

plíží se nocí úkladný vrah pak vkrádá se do snů a zasévá strach

zlomyslně našeptává osamělé duši šílený malíř co plátno maluje černou tuší

 

maluje děsivé noční můry

 

s hlavou v dlaních prosíš o slitování avšak nikdo nevyslyší poslední přání

zatracený čas hodina dlouhá jako celý den ráno ještě horší než starý sen

můžeš projít celý svět tisíckrát dokola obletět ale nikdy nenajdeš zázračný květ

 

který léčí duši a vrátí ji zpět ...

 

Autor gfys, 25.02.2018
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Temné...možná onen květ je tak blízko, stačí se pořádně rozhlédnout...

25.02.2018 08:44:06 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí