Pohled

Pohled

Tak Ti píšu podle přání
kde žjješ však nemám zdání
snad jen kousek od Písku
zlatý klenot v řetízku.

Most přes řeku starobylý
sníh snad ještě stále bílý
a srdce buší na nebe
srdce zebe, nezebe?

Tak jaká je Tvá adresa
peklo nebo nebesa?
Život smutný v osamění
jeden pohled všechno změní.

Pár vět o mém životě
smutný hrnec na plotě
okoralý s těžkou rzí
studený a oplzlý.

A tak Ti píšu v krátkých rýmech
bez řečí a bez vzpomínek
v zajetí jen staré pošty
tak můj půvab lehce koštni.

A když Ti pak zachutná
nebuď ke mně záludná
odepiš mi krátké psaní
o lásce a milování.

Posílám Ti pohlednici
můžeš ji dát na lednici
to až přijde smutek z šedi
pohled můj snad život změní.
Autor Ďábel sám, 27.02.2018
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí