Prsa, prsíčka

Prsa, prsíčka

Anotace: Malá, velká, jak se komu líbí.

Malá prsa, milí páni,
touží také po laskání,
slibují před každým hostem,
počkej chvíli, povyrostem.

Větší se těm malým smějí,
pod rukou se vášní chvějí,
velká prsa, ale vedou,
často právě chlapce svedou.

Obří vnady spory řeší,
pochvaly je tuze těší,
prý vyhrávají, mají plus,
však muži mají různý vkus.



Autor Psavec, 21.03.2018
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, Frr, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí