Poselství

Poselství

Anotace: ...všem pro radost z Hostýna

***

Paprskem

svým zažehnu 
v tvém srdci SVĚTLO.
Můžeš jít životem tam
kde nebudeš bloudit.
Hra stínů 
tě už nemůže
do tmy ponořit.

 

Paprskem

svým vykřešu 
v tvém srdci TEPLO.
Můžeš jít životem sám 
kde se nebudeš soužit.
Chlad prázdna 
tě už nemůže
nikdy zamrazit.

 

Paprskem

svým rozezním
v tvých uších HUDBU.
Poselství zvonů znám 
kde hudba hraje
žádný už nemůže 
nikdy zabloudit

***

Autor Šípková Růženka, 24.03.2018
Přečteno 407x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Jenda P., Jort, Fany, Bufik, Anděl, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň plná naděje, psaná z hloubi duše... ST

28.03.2018 16:11:48 | Jenda P.

Ach....Růženko - moc ráda jsem četla...klidná**ST**

25.03.2018 08:18:18 | Anděl

Děkuji, ano Hostýn to je místo uklidnění mysli. Hezkou neděli.

25.03.2018 12:23:44 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí