Inspirace musí být

Inspirace musí být

Anotace: Nějaké to povzbuzení se vždycky hodí.

Smutně se teď Milan kouká,
chybí rýmy, zlostně brouká,
nejsou básně, pryč je múza,
zradila ho tahle čůza.

Chvíli sedí, pak zas stojí,
v ledničce si splíny hojí,
pivo vrací inspiraci,
do práce se s chutí vrací.

Žena se jen uculuje,
svůj podíl si nárokuje,
společně pak básně řeší,
při skleničce,  vždyť jsou Ćeši.

Autor Psavec, 25.03.2018
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Květka Š., Bufik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hahahaáá krasneee

25.03.2018 17:19:23 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

..a tak to má být...:-)

25.03.2018 17:01:59 | Květka Š.

Výstižné a vtipné. mně lednička nepomáhá ta jen kila navíc dává

25.03.2018 15:54:50 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí